Nursing track 42nd BSC congress on 9 en 10 february 2023, Brussels

Noteer in je agenda en registreer je alvast voor het BSC congres in Brussel! Op 9 februari 2023 organiseren we samen met de Belgische Vereniging voor Cardiologie in Brussels Expo een Nederlandstalig programma voor verpleegkundigen en paramedici met interessante presentaties over aangeboren hartaandoeningen, opgroeien met een hartaandoening en transitie, zwangerschap, geriatrie en cardiologische zorg in de laatste levensfase. We bewandelen dus het hele levenspad van onze patiënt.

Nadien kan je gratis verder aansluiten met het reguliere programma van het BSC congress.

Meer info en registreren kan via: https://www.bscardio.be/congress/congress-2023/

Hopelijk tot dan!

 

 

 

Post A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.